✔ Voor 23u besteld, dezelfde dag geleverd
✔ Onze visumexperts controleren uw aanvraag
✔ Betaal via iDeal en Bancontact

Hoe werkt het?

Background pattern

1. Aanvragen

Het e-visum Curaçao aanvragen doet u door het online aanvraagformulier in te vullen.

Background pattern

2. Betalen

U kunt online betalen met onder andere iDeal, PayPal, creditcard en overboeking.

Background pattern

3. Op reis

U ontvang het officiële visum zo spoedig mogelijk van ons en kunt daarna onbezorgd op reis. Wel zo lekker!

Uw aanvraag wordt altijd met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid afgehandeld. Uw gegevens worden beveiligd verstuurd én opgeslagen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw data in goede handen is.

Visum aanvragen voor Curacao

Voor zowel toeristische als zakelijke reizen naar Curacao is een visum verplicht. Voorheen vulde u in het vliegtuig een ED-card (Embarkation en Disembarkation card) in. Sinds oktober 2019 is deze mogelijkheid komen te vervallen en dient u voorafgaand aan uw reis een Digital Immigration Card online aan te vragen. Dit digitale visum kunt u snel en eenvoudig aanvragen via deze website. Onze klantenservice is dagelijks telefonisch en per email bereikbaar voor vragen over uw visumaanvraag. Er is al een e-visum voor Curacao vanaf € 19,95.

Voor wie is een visum Curacao verplicht?

Alle bezoekers van Curacao hebben een visum nodig. Een bezoeker is iemand die minimaal 1 nacht en maximaal 90 nachten in Curacao verblijft voor toerisme, familiebezoek of zaken. Ook kinderen hebben een eigen e-visum voor Curacao nodig. Per kalenderjaar mag een bezoeker niet meer dan 180 dagen in curacao verblijven (per visum is dit 90 dagen). Indien u enkel overstapt in Curacao naar een andere bestemming en u niet opnieuw in hoeft te checken, hoeft u geen digitaal visum aan te vragen. Reist u met verschillende luchtvaartmaatschappijen en moet u wel opnieuw inchecken, dan dient u wel een visum voor Curacao aan te vragen.

Toeristenvisum Curacao

Voor toeristische reizen en familiebezoek kunt u gebruik maken van het online visum (Digital Immigration Card). Op deze website kunt u het aanvraagformulier geheel in het Nederlands invullen. U geeft hierop aan waar en wanneer u in Curacao verblijft en u vult uw persoons- en paspoortgegevens in. Wij controleren uw aanvraag op de meest voorkomende fouten en dienen deze vervolgens in. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd ontvangt u van ons bericht per email en kunt u uw visum downloaden. Iedere reiziger, dus ook minderjarige reizigers, dienen over een eigen visum te beschikken. U kunt een aanvraag voor meerdere personen indienen door onderaan het aanvraagformulier op "+ reiziger" te klikken. Bij aankomst op Curacao kunt u, wanneer alle reizigers ouder dan 18 jaar zijn, gebruik maken van de zogenaamde eGates op de luchthaven. Als u met kinderen jonger dan 18 jaar reist meldt u zich bij een douanemedewerker.

Zakenvisum Curacao

Zakelijke reizigers naar Curacao kunnen ook een Digital Immigration Card online aanvragen. Op deze website kunt u deze snel en veilig aanvragen. Dit digitale visum staat u toe bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek te brengen of deel te nemen aan een meeting. Het is met dit visum niet toegestaan te werken in Curacao, waarbij u betaald wordt door een bedrijf op instelling op Curacao. Na het invullen van het aanvraagformulier en het voldoen van de betaling met iDeal of Mister Cash controleren wij uw aanvraag en dienen wij deze in bij de overheid. Als uw visum is uitgegeven krijgt u van ons een email en kunt u uw visum downloaden. Bij aankomst op de luchthaven kunt u gebruik maken van de eGAtes. Reist u vaker met een zakelijk doel? Dan is het gebruik van ons zakelijke platform wellicht interessant voor u en uw organisatie. Op deze pagina leest u er alles over.

                                          
Visum Curaçao aanvragen

Vraag uw visum Curaçao direct online aan. Wij regelen de rest. In minuten bent u klaar!

Meer informatie