✔ Voor 23u besteld, dezelfde dag geleverd
✔ Onze visumexperts controleren uw aanvraag
✔ Betaal via iDeal en Bancontact

Hoe werkt het?

Background pattern

1. Aanvragen

Het e-visum Madagaskar aanvragen doet u door het online aanvraagformulier in te vullen.

Background pattern

2. Betalen

U kunt online betalen met onder andere iDeal, PayPal, creditcard en overboeking.

Background pattern

3. Op reis

U ontvang het officiële visum zo spoedig mogelijk van ons en kunt daarna onbezorgd op reis. Wel zo lekker!

Uw aanvraag wordt altijd met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid afgehandeld. Uw gegevens worden beveiligd verstuurd én opgeslagen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw data in goede handen is.

Visum aanvragen voor Madagaskar

Op deze website kunt u snel en eenvoudig een visum voor Madagaskar aanvragen. U vult het online aanvraagformulier in het Nederlands in en voldoet de betaling met iDEAL of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag en dienen deze in. Al binnen 72 uur ontvangt u vervolgens uw e-visum voor Madagaskar. Voor vragen over uw visumaanvraag zijn wij dagelijks bereikbaar. De kosten voor een visum bedragen € 0,00 per persoon. Daarnaast betaalt u aanvullende kosten bij aankomst in Madagaskar op de luchthaven.

Voor wie is een visum voor Madagaskar verplicht?

Alle reizigers naar Madagaskar dienen over een geldig visum te beschikken. De overheid van Madagaskar heeft een online visum (e-visum) voor toeristische reizen naar Madagaskar geïntroduceerd. Dit visum is bedoeld voor reizigers met een toeristisch doel, die maximaal 60 dagen in Madagaskar verblijven. Voor zakelijke reizen is op dit moment nog geen e-visum beschikbaar.

Voorwaarden en geldigheid

Voordat u uw visumaanvraag start kiest u de gewenste verblijfsduur; tot en met 30 dagen, of 31 tot en met 60 dagen. Vervolgens vult u het aanvraagformulier in. De informatie op het aanvraagformulier dient overeen te komen met de informatie op uw paspoort. Controleert u dit alstublieft goed. Voor uw aanvraag heeft u een paspoort nodig dat nog minimaal zes maanden geldig is bij aankomst en tenminste twee lege visumpagina's bevat. U vult ook uw aankomst- en vertrekdatum en -locatie in. Nadat u uw visumaanvraag heeft ingediend sturen wij deze, na controle, door naar Madagaskar waar deze wordt beoordeeld. U ontvangt uw visum vervolgens binnen 72 uur per email. De kosten die u vooraf betaalt zijn voor beide visa gelijk, namelijk € 0,00. Bij aankomst op de luchthaven in Madagaskar gaat u met uw e-visum naar een eVisa elektronische ticket machine en volgt u de instructies. U dient vervolgens de volgende kosten te voldoen:

  • Visum 1 t/m 30 dagen: 37 USD / 35 EUR.
  • Visum 31 t/m 60 dagen: 45 USD / 40 EUR.
Voor beide visa geldt dat het een single entry visum is, waarmee dus eenmaal gereisd kan worden.

Spoedvisum Madagaskar

Reist u op korte termijn naar Madagaskar? Dan kunt u "spoed" aanvinken op het aanvraagformulier. Wij geven uw aanvraag dan voorrang en dienen deze binnen 15 minuten in. Doorgaans betekent dit dat u uw visum dezelfde dag nog ontvangt. Houd er wel rekening meer dat de overheid van Madagaskar ook bij een spoedaanvraag het recht behoudt langer over de beoordeling van uw visumaanvraag te doen.

Visum Madagaskar aanvragen

Vraag uw visum Madagaskar direct online aan. Wij regelen de rest. In minuten bent u klaar!