✔ Voor 23u besteld, dezelfde dag geleverd
✔ Onze visumexperts controleren uw aanvraag
✔ Betaal via iDeal en Bancontact

Hoe werkt het?

Background pattern

1. Aanvragen

Het e-visum Myanmar (Birma) aanvragen doet u door het online aanvraagformulier in te vullen.

Background pattern

2. Betalen

U kunt online betalen met onder andere iDeal, PayPal, creditcard en overboeking.

Background pattern

3. Op reis

U ontvang het officiële visum zo spoedig mogelijk van ons en kunt daarna onbezorgd op reis. Wel zo lekker!

Uw aanvraag wordt altijd met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid afgehandeld. Uw gegevens worden beveiligd verstuurd én opgeslagen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw data in goede handen is.

Belangrijk: reizigers die in Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Iran, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten zijn geweest in de afgelopen 14 dagen, zullen bij aankomst in Myanmar voor 14 dagen in quarantaine geplaatst worden. Voordat u aan boord gaat van uw vlucht naar Myanmar, dient u te beschikken over een officieel 'Medical Health Certificate' waarop staat aangegeven dat u geen symptomen van het Coronavirus (COVID-19) vertoond, zoals koorts, hoesten of ademtekort. Voor vragen en advies raden wij u aan contact op te nemen met uw reisagentschap.

Visum Myanmar online aanvragen

Het visum voor Myanmar kunt u eenvoudig via ons aanvraagformulier aanvragen. Dit proces kost u maximaal vijf minuten. Het visum is aan te vragen voor zaken en tourisme. U ontvangt dan, na betaling, binnen uiterlijk 72 uur van ons het visum. Vaak ontvangt u het visum al binnen 48 uur. Betalen kunt u doen met iDEAL, overboeking of Mister Cash. Dit is daardoor de snelste manier voor u om een visum voor Myanmar aan te vragen. Ook zijn wij bereikbaar per chat, e-mail of telefoon wanneer u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 109,95 per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten.

Het visum dat wij aanbieden is geldig voor zakenreizen en toerisme. Het betreft altijd een single-entry visum, dus u kunt er slechts één keer mee reizen.


  • Het toeristenvisum is 90 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum. U kunt binnen deze periode maximaal 28 dagen naar Myanmar reizen.
  • Het zakenvisum is 90 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum. U kunt binnen deze periode maximaal 70 dagen naar Myanmar reizen.

Wanneer u in Myanmar gaat werken of langer dan de voorgenoemde periode in Myanmar wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van onze diensten. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade.


Vereisten visum Myanmar

Voor Myanmar zijn de vereisten voor het visum als volgt:


  1. Het paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn.
  2. Het e-visum dient uitgeprint meegenomen te worden.
  3. Een kleurenscan van een recent genomen officiële pasfoto dient geüpload te worden tijdens de aanvraag.
  4. Reizen met een e-visum is alleen mogelijk indien u binnenkomt op Yangon International Airport, Mandalay International Airport, Nay Pyi Taw International Aiport, Tachileik Land Border Checkpoint, Myawaddy Land Border Checkpoint of Kawthaung Land Border Checkpoint.
  5. Voor zaken: een uitnodigingsbrief ("letter of invitation") van een erkend bedrijf moet geüpload worden tijdens de aanvraag.
  6. Voor zaken: een inschrijving van het bedrijf in de Kamer van Koophandel van Myanmar dat u uitnodigd, moet geüpload worden tijdens de aanvraag. Dit bedrijf moet minimaal zes maanden ingeschreven staan.

Het officiele visum is ook te verkrijgen via evisa.moip.gov.m, de kosten bedragen hier $ 50 voor toeristen en $ 70 voor zaken. U dient hier te betalen met creditcard en de aanvraag is in het Engels.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Visum Myanmar (Birma) aanvragen

Vraag uw visum Myanmar (Birma) direct online aan. Wij regelen de rest. In minuten bent u klaar!