✔ Voor 23u besteld, dezelfde dag geleverd
✔ Onze visumexperts controleren uw aanvraag
✔ Betaal via iDeal en Bancontact

Hoe werkt het?

Background pattern

1. Aanvragen

Het e-visum Nepal aanvragen doet u door het online aanvraagformulier in te vullen.

Background pattern

2. Betalen

U kunt online betalen met onder andere iDeal, PayPal, creditcard en overboeking.

Background pattern

3. Op reis

U ontvang het officiële visum zo spoedig mogelijk van ons en kunt daarna onbezorgd op reis. Wel zo lekker!

Uw aanvraag wordt altijd met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid afgehandeld. Uw gegevens worden beveiligd verstuurd én opgeslagen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw data in goede handen is.

Visum voor Nepal aanvragen

Uw visum voor Nepal kunt u online aanvragen via onze website. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat u het juiste visum ontvangt. Aangezien u voor Nepal een regulier visum dient aan te vragen, is het belangrijk dat u uw visumaanvraag laat uitvoeren door een professioneel bedrijf.

Welk visum heb ik nodig?

Via onze website kunt u eenvoudig een toeristenvisum voor Nepal aanvragen. Met dit toeristenvisum mag u uitsluitend voor toeristische doeleinden in Nepal verblijven. U kunt met dit type visum Nepal bezoeken voor een vakantie, een backpackreis of voor een bezoek aan vrienden of familie. Het is niet toegestaan betaald werk te verrichten in Nepal. Er zijn drie type toeristenvisa die u online kunt aanvragen, namelijk:

 • 1 t/m 15 dagen visum
 • 16 t/m 30 dagen visum
 • 31 t/m 90 dagen visum

Afhankelijk van de lengte van uw reis, kunt u uit bovenstaande mogelijkheden kiezen. U kunt met een toeristenvisum meerdere malen het land in- en uitreizen (multiple entry). Vanaf de datum van afgifte van uw visum, heeft u 6 maanden de tijd om het land in te reizen.

Toeristenvisum Nepal aanvragen

Het toeristenvisum Nepal kunt online aanvragen. U hoeft zelf niet naar de ambassade toe. Wij verzorgen dit voor u. De aanvraagprocedure voor het visum voor Nepal is als volgt:

 • U vult het aanvraagformulier in;
 • U ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging. Daarbij ontvangt u een pdf document waarin staat welke documentatie u dient aan te leveren;
 • Deze documenten dient u op te sturen naar ons kantoor in Rotterdam;
 • Wanneer wij de benodigde documenten van u hebben ontvangen, vragen wij het visum voor u aan. Het verwerken van uw visumaanvraag duurt minimaal 4 werkdagen;
 • Op het moment dat uw visum is goedgekeurd, wordt uw paspoort met daarin uw visum op de door u uitgekozen verzendmethode naar u teruggestuurd.

Benodigdheden visum Nepal

Om een toeristenvisum te kunnen aanvragen voor Nepal, dient u in ieder geval in het bezit te zijn van de volgende documenten:

 • Een paspoort dat nog tenminste 9 maanden geldig is;
 • Een aantal recente kleurenpasfoto’s (standaard formaat);
 • Een ingevuld visumaanvraagformulier.

Kosten

Bestelt u het visum via onze ons, dan bedragen de kosten €89,95 voor een 15 dagen visum. De kosten voor het 30 dagen visum en het 90 dagen visum bedragen respectievelijk €104,95 en €169,95. De betaling voor uw reguliere visum voor Nepal kunt u veilig voldoen per overboeking, via iDeal of Mister Cash. Alle consulaire kosten en servicekosten zijn bij deze prijs inbegrepen.

Visum on arrival

Er bestaat een visum on arrival voor Nepal, deze is verkrijgbaar op het vliegveld van Kathmandu. De ambassade van Nepal raadt reizigers echter sterk af hier gebruik van te maken, vanwege de lange wachtrijen en zeer beperkte toegang tot computers op de luchthaven. Het is daarom raadzaam uw visum voor Nepal ruim voor vertrek al aan te vragen via onze website.

Visum Nepal aanvragen

Vraag uw visum Nepal direct online aan. Wij regelen de rest. In minuten bent u klaar!