✔ Voor 23u besteld, dezelfde dag geleverd
✔ Onze visumexperts controleren uw aanvraag
✔ Betaal via iDeal en Bancontact

Hoe werkt het?

Background pattern

1. Aanvragen

Het e-visum Suriname aanvragen doet u door het online aanvraagformulier in te vullen.

Background pattern

2. Betalen

U kunt online betalen met onder andere iDeal, PayPal, creditcard en overboeking.

Background pattern

3. Op reis

U ontvang het officiële visum zo spoedig mogelijk van ons en kunt daarna onbezorgd op reis. Wel zo lekker!

Uw aanvraag wordt altijd met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid afgehandeld. Uw gegevens worden beveiligd verstuurd én opgeslagen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw data in goede handen is.

Update (belangrijk): de overheid van Suriname heeft besloten om vanaf 17 maart 2020 alle vluchten van en naar Suriname te annuleren. Dit om de verspreiding van het Corona virus (COVID-19) tegen te gaan. Dit houdt in dat ook de luchthaven in Paramaribo gesloten is voor vliegverkeer. Voor vragen en advies raden wij u aan om contact op te nemen met uw touroperator of luchtvaartmaatschappij

Visum aanvragen Suriname

Sinds 15 april 2019 is het voor burgers uit 53 verschillende landen mogelijk een elektronisch visum aan te vragen. Dit elektronisch visum vervangt vanaf 19 oktober 2019 definitief de fysieke toeristenkaart voor Suriname en wordt ook wel e-tourist card of e-toeristenkaart genoemd. Reizigers die al in het bezit zijn van een fysieke toeristenkaart, kunnen deze nog gebruiken tot 25 november 2019. Reizigers met de Nederlandse- en Belgische nationaliteit kunnen voor een elektronisch visum snel en eenvoudig een aanvraag via onze website indienen.

Wij kunnen een e-toeristenkaart voor toeristische- en zakelijke doeleinden voor Suriname voor u aanvragen. Wanneer u voor maximaal 90 dagen in het land verblijft, kunt u een e-toeristenkaart aanvragen. Heeft u vragen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Na het invullen van het aanvraagformulier kunt u zelf uw betaalmethode kiezen, iDeal, overboeking of Bancontact/Mister Cash.

E-toeristenkaart Suriname

De elektronische toeristenkaart vervangt de fysieke toeristenkaart. Hierdoor hoeft u voor een verblijf van 90 dagen voor toeristische- of zakelijke doeleinden niet meer naar het consulaat van Suriname. Met de e-toeristenkaart kunt u slechts 1 maal het land inreizen. Binnen 72 uur na ontvangst van uw betaling, ontvangt u (mits alle documentatie compleet is) van ons de e-toeristenkaart en kunt u op reis.

Geldigheid visum Suriname en voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een e-toeristenkaart, dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat nog tenminste 6 maanden geldig is op de dag van aankomst in Suriname. Daarnaast dient uw paspoort tenminste 1 lege pagina te bevatten. Elke individuele reiziger dient een eigen e-toeristenkaart of visum aan te vragen.

Kosten en factuur

U hoeft voor de aanvraag van uw e-toeristenkaart voor Suriname niet te beschikken over een creditcard. Hierdoor kunt u gemakkelijk een aanvraag indienen en betalen met Mister Cash of iDeal. Voor vragen en advies omtrent uw visumaanvraag zijn wij bereikbaar per e-mail of telefoon. De totale kosten voor een e-toeristenkaart bedragen €74,95 per persoon.

Reizen met kinderen naar Suriname

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Visum Suriname aanvragen

Vraag uw visum Suriname direct online aan. Wij regelen de rest. In minuten bent u klaar!