✔ Voor 23u besteld, dezelfde dag geleverd
✔ Onze visumexperts controleren uw aanvraag
✔ Betaal via iDeal en Bancontact

Hoe werkt het?

Background pattern

1. Aanvragen

Het e-visum Zimbabwe aanvragen doet u door het online aanvraagformulier in te vullen.

Background pattern

2. Betalen

U kunt online betalen met onder andere iDeal, PayPal, creditcard en overboeking.

Background pattern

3. Op reis

U ontvang het officiële visum zo spoedig mogelijk van ons en kunt daarna onbezorgd op reis. Wel zo lekker!

Uw aanvraag wordt altijd met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid afgehandeld. Uw gegevens worden beveiligd verstuurd én opgeslagen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw data in goede handen is.

Visum voor Zimbabwe aanvragen

Via onze website kunt u gemakkelijk uw visum voor Zimbabwe online aanvragen. Het aanvragen van een Zimbabwe visum duurt slechts enkele minuten. Bij ontvangst van uw visumaanvraag controleren wij uw aanvraag op veel voorkomende fouten. U kunt zelf uw betaalmethode kiezen, wat inhoudt dat u niet over een creditcard hoeft te beschikken. Na het voldoen van uw betaling, ontvangt u binnen 3 werkdagen uw visum. Houdt u er rekening mee dat het beoordelen van uw visumaanvraag door de overheid bij bijzondere omstandigheden, zoals feestdagen of vakantieperiode, langer kan duren. Wij raden u daarom aan om uw visum minimaal 3 weken voor vertrek aan te vragen. Voor vragen en advies staat ons team van landenspecialisten dagelijks telefonisch en per e-mail voor u klaar.

E-visum Zimbabwe

Reist u voor toeristische doeleinden naar Zimbabwe? Dan dient u voor vertrek een visum voor Zimbabwe aan te vragen. Dit visum kan worden aangevraagd door reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit. Het visum voor Zimbabwe wordt uitgegeven in de vorm van een elektronisch visum, ook wel e-visum genoemd. Het e-visum is een officieel document waarmee u naar Zimbabwe kunt reizen. Het aanvragen van een visum voor vertrek bespaart u veel tijd bij aankomst op de luchthaven.

Vereisten visum Zimbabwe

Om in aanmerking te komen voor een elektronisch visum voor Zimbabwe, dient u als reiziger aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo kunt u het e-visum via onze website uitsluitend aanvragen wanneer u naar Zimbabwe reist voor een vakantie, het bezoeken van bezienswaardigheden of het brengen van een bezoek aan vrienden of familieleden. Daarnaast dient u als reiziger aan de volgende vereisten te voldoen om een visum voor Zimbabwe te kunnen aanvragen:

  • U beschikt over een scan van een recente pasfoto in kleur;
  • U beschikt over een scan van uw paspoort, waarop alle gegevens duidelijk leesbaar zijn. 
Uw paspoort dient nog tenminste 6 maanden geldig te zijn bij aankomst;
  • In sommige gevallen dient u in het bezit te zijn van een bewijs dat aantoont dat u woonachtig bent in Nederland of België;
  • U dient op het aanvraagformulier aan te kunnen geven wat de naam en het adres is van uw eerste verblijfplaats. Dit adres dient traceerbaar te zijn.

Let op: heeft u in het verleden al eens een visum voor Zimbabwe ontvangen? Dan dient u dit aan te geven op het aanvraagformulier.

Geldigheid

Het e-visum is vanaf de datum van afgifte voor 3 maanden geldig. Binnen deze periode van 90 dagen dient u ook het land binnen te reizen. U kunt kiezen voor een single entry visum (enkele inreis) of een double entry visum (dubbele inreis) voor Zimbabwe. Bij een single entry visum mag u het land één keer in- en uitreizen binnen deze periode van 3 maanden. Bij een double entry visum mag u twee maal het land in- en uitreizen.

Hoe werkt het e-visum?

Na ontvangst van uw visumaanvraag, controleert ons team uw aanvraag op veel voorkomende fouten. Voor goedkeuring van uw e-visumaanvraag zijn wij afhankelijk van de overheid in Zimbabwe. Na goedkeuring ontvangt u per e-mail een officieel document. U dient dit document uit te printen en mee te nemen gedurende uw reis. U kunt deze het beste bewaren in uw handbagage. U dient dit document te kunnen voorleggen bij de immigratiedienst bij aankomst in Zimbabwe.

Kosten elektronisch visum

Maakt u gebruik van onze service, dan bedragen de kosten voor het e-visum (single entry) €59,95 en voor het e-visum (double entry) €74,95. De betaling van uw Zimbabwe visum kunt u eenvoudig voldoen via Mister Cash, overboeking of iDeal. Wenst u een factuur te ontvangen van uw aanvraag? Neemt u dan contact met ons serviceteam op, door een e-mail met uw aanvraagnummer te sturen naar ons contactadres.

Visum Zimbabwe aanvragen

Vraag uw visum Zimbabwe direct online aan. Wij regelen de rest. In minuten bent u klaar!